CV Onderhoud - LogoHuizen

Ga naar de inhoud

CV Onderhoud

Cv en cv-onderhoud
Met een goed onderhouden cv-ketel heeft u minder kans op storingen en werkt de ketel beter. Zo voorkomt u problemen met garantie op de ketel en onderdelen. De fabrikant schrijft voor hoe vaak een ketel onderhouden moet worden. Dit kan wisselen van elk jaar tot elke twee of zelfs drie jaar.

LOGO installatie is uiteraard een erkend gecertificeerd bedrijf. Bezuinig niet op cv-ketelonderhoud en laat het onderhoud uitvoeren door een bedrijf dat als InstallQ erkend installateur geregistreerd staat. Deze installatiebedrijven zijn getoetst en worden regelmatig gecontroleerd op kennis en kunde op hun vakgebied. InstallQ-installatiebedrijven zijn te vinden via echteinstallateur.nl.
Een klein voorbeeld: als er een koppeling lekt, dan is het vaak een kwestie van even de koppeling aandraaien. Mocht dat echter niet gebeuren, dan kan die ene koppeling de hele ketel aantasten en fikse schade tot gevolg hebben.

Hiernaast is LOGO installatie ook erkend ATAG Selectdealer waardoor wij de beste service op uw cv-ketel kunnen leveren.
Maar uiteraard niet alléén ATAG: LOGO Huizen doet het onderhoud aan alle merken cv-ketels, deskundig, goed en voordelig!

LOGO Huizen rekent nooit een vast bedrag voor een onderhoudscontract. Wij bieden alleen contracten op maat aan, omdat elke situatie uniek is. Dit betekent voor u dat u nooit meer betaalt dan strikt noodzakelijk voor uw situatie!
Uw ketel zal schoongemaakt worden en ook opnieuw worden afgesteld Bij een gemiddeld gasverbruik van 2.000 m3 per jaar kunt u dan al snel zo'n 100 m3 gas per jaar besparen. Met de huidige gasprijzen is dat al vlug goed voor een fikse jaarlijkse besparing die u zeker in uw portemonnee voelt!

Hieronder vindt u een beschrijving wat er zoal voor u gedaan wordt in ons nieuwe standaard onderhoudscontract:
-          Jaarlijkse onderhoudsbeurt waarin de ketel voor u wordt schoon gemaakt en afgesteld.
-          Wij nemen elk jaar automatisch contact met u op om een afspraak te maken.
-          Wij controleren de waterdruk en indien nodig vullen wij de cv-installatie bij.
-          Voorrang op het verhelpen van storingen
-          Storingsnummer beschikbaar 7 dagen per week van 07:00 tot 21:00 uur.
Terug naar de inhoud