Dakwerk - LogoHuizen

Ga naar de inhoud

Dakwerk

Voor het aanbrengen van dakbedekking op platte daken bent u bij LOGO Huizen aan het juiste adres. Onze dakdekkers brengen zowel bitumen, EPDM en Rhepanol dakbedekking aan.
 
Er is een dakbedekking voor ieder dak. Welke het meest geschikt is, hangt vooral af van het type dak. Bitumen wordt al tientallen jaren toegepast voor alle soorten platte en hellende daken. Het is een buitengewoon sterk en slijtvast natuurproduct. Afhankelijk van het type dak, wordt bitumineuze bedekking op het dak geplakt, gebrand, mechanisch bevestigd of losliggend met ballast verzwaard.
 
U kunt bij ons ook terecht voor al uw zink- en koperwerk.
 
Zink en koper worden al eeuwen veelvuldig toegepast in bouwprojecten. De non-ferro metalen zijn mooi, betrouwbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Ook in milieuopzicht is dit een goede keuze: allemaal producten die aan het einde van hun levensduur volledig kunnen worden gerecycled. Bovendien met een lage CO2-footprint. De eindeloze toepassingsmogelijkheden maken de metalen tot uitstekende bouwmaterialen voor innovatieve en architectonische ontwerpen. Zowel in woningbouw als bij renovatie en transformatie.
Rhepanol
Terug naar de inhoud