Sanitair - LogoHuizen

Ga naar de inhoud

Sanitair

Een betrouwbare sanitaire installatie begint al bij het ontwerp. Wij zorgen ervoor dat de sanitaire installaties compleet worden verzorgd. Wij beheren alle disciplines en zijn enorm betrokken, vanaf de eerste gesprekken tot aan de uitvoering in de kleinste details. Gedurende het hele proces zijn wij uw vaste aanspreekpunt. Maar we gaan verder…
Een comfortabele badkamer beschikt over kwalitatief hoogstaand sanitair in de meest optimale indeling en uiteraard perfect geïnstalleerd. Daar moet vanaf het begin goed over worden nagedacht. LOGO Huizen gaat graag met u om tafel, zodra de eerste bouwplannen worden gemaakt.
Door onze goede relaties met verschillende groothandels kunt u via ons het mooiste sanitair en de beste service verwachten.
Wij werken samen Van Stiphout Badkamers in Zeist waar u het sanitair van uw keuze zelf kunt uitzoeken. Geheel naar uw smaak, én met goede kortingen.

Graag willen wij u wijzen op een hele speciale badkamer die wij in samenwerking met Urban constructions hebben gerealiseerd:
Terug naar de inhoud